ZPRÁVY Z NAŠÍ ŠKOLIČKY

Další vydařený týden v naší mateřské škole je za námi. Děti jsou velmi šikovné, dobře se adaptovaly na prostředí MŠ. S chutí se pustily do práce a úspěšně plní cíle školního vzdělávacího programu, s názvem : „Objevujeme svět“.

Podnikáme výlety do přírody, hledáme houby a sbíráme přírodniny. Děti z malé třídy se seznámily s prstovými barvami a namalovaly krásná podzimní sluníčka. Děti z velké třídy se věnují tématu: „Místo kde žiju“ a nacvičují pohádku: O chaloupce.

fotky

CO DĚLÁME VE ŠKOLCE?

ZPÍVÁME pro radost                                                                                                                  POZNÁVÁME svět kolem nás, abychom mu dobře rozuměli                                       POSLOUCHÁME pohádky a ŘÍKÁME si básničky, neboť v nich je ukryta lidská moudrost MALUJEME, STŘÍHÁME, LEPÍME a VYRÁBÍME, abychom byli zruční a kreativní PROCVIČUJEME naše smysly                                                                                   KOMUNIKUJEME a používáme kouzelná slovíčka – prosím, děkuji, promiň                  UČÍME SE mít svůj názor                                                                                                HODNOTÍME své chování HRAJEME SI – jak hezky si dokážeme hrát, tak dobře budeme jednou pracovat CVIČÍME, aby naše tělo bylo krásné a zdravé

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.